Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Een groot avontuur staat te wachten! Zwangerschap, hoe bijzonder is het dat er een klein wonder in je buik mag groeien. Dromen over misschien wel het geslacht, namen, kleur van de ogen, wel of geen bos haar.. Fantaseren over jullie toekomst, dat het gezond en gelukkig mag zijn.
Hier mag je trots op zijn!

Daarom een zwangersschapsshoot

Waarom zou je jezelf niet even goed in de watten leggen, een heerlijke dag voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling, een ontspannende massage en daarna een zwangershapsshoot van jouw vrouwlijke lichaam!

Tussen de 32 en 35 weken is je buik al mooi rond en ben je vaak nog mobiel. Je kan de fotoshoot alléén doen, maar de optie is er ook zeker om deze te doen met de aanstaande vader of broers en/ of zussen van jullie ongeboren kindje. Dit levert hele liefdevolle en warme beelden op tijdens de zwangerschapsshoot. Trots en blijdschap gaat van de foto’s afspatten!

Hierin wil ik het advies geven jullie kleding op elkaar aan te passen. Zelf ben ik van de warme, rustige tinten. Denk bijvoorbeeld aan nude tinten. Doordat de kledingkleur niet uit de foto springt zal de focus liggen op jullie emotie en trekt deze veel meer de aandacht. Een mooie lingerie is natuurlijk ook een optie!
Wees voorzichtig met het dragen van (opvallende) sieraden. Je wilt uiteraard dat je buik in de picture staat.
Kwa locaties heb ik een aantal favorieten in en rondom Zwolle. Wanneer je je bij deze locaties niet prettig voelt kijken we samen naar een andere mooie locatie die bij jou past.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op!

Portfolio

Zwangerschapsshoot
Scroll to Top