Newborn

Newbornshoot

Jullie trots is geboren! Zo klein en zo kwetsbaar. Jullie hebben er zo lang naar uitgekeken! 

De eerste blik, de eerste lach, zo bijzonder. Hoe mooi is het om deze eerste momenten van jullie kleine wonder vast te leggen? Om voor altijd te koesteren. Tijdens een newbornshoot leg ik alles wat jullie kleintje uniek maakt op een prachtige manier vast. Momenten waar je voor altijd met plezier op kunt terugkijken. Wat was je toen klein hè?

Vanaf de geboorte tot aan ongeveer 12 weken is het beste moment om een newbornshoot in te plannen. Jullie baby is op dit moment nog zo klein, dat de foto’s op hun puurst zijn. Vaak zijn de ogen nog gesloten en kruipt je kindje heerlijk tegen je aan. Ook de kleine handjes en voetjes zijn goed in detail te fotograferen.

Vóór de shoot is het verstandig om je baby te wassen en te voeden. Ook is het belangrijk om de kamer waarin de newbornshoot plaatsvindt, op een lekkere temperatuur voor je baby te zetten.
Dit zodat je baby zich ook in minder kleding nog steeds comfortabel voelt. Wanneer je een kamer uitkiest in je woning, adviseer ik om de kamer met het meeste natuurlijke licht voor te bereiden.
Dit komt de kwaliteit van de foto’s ten goede. Zorg er daarnaast voor dat de kamer niet te druk is. Dit zodat de foto’s uit elke hoek genomen kunnen worden en we lekker kunnen afwisselen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, ik kom namelijk voor de newbornshoot naar jullie toe. Lekker warm en veilig in jullie eigen omgeving zullen jij en je baby zich het meest thuis voelen.

Wil je meer tips of informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met me op!

Scroll to Top