Photobooth huren

Dé gangmaker op jouw evenement!

Maak jouw feest onvergetelijk!

Met deze Vintage photobooth laat je jouw gasten extra plezier beleven op een door jouw georganiseerd feest of evenement. Deze photobooth ziet er niet alleen fantastisch uit, hij bezorgt jou en je gasten een mooie herinnering aan de dag en/of avond. Je hebt er geen omkijken naar, want we komen hem tijdig installeren én halen hem ook weer op!

De foto’s worden gemaakt met een professionele spiegelreflexcamera en een krachtige flitser. Per keer maakt hij 3 verschillende foto’s die vervolgens 2x worden afgedrukt op een fotostrip van 5cm x 15cm. Geen zorgen, er zit genoeg printpapier in om het hele evenement door te gaan. Maak hier dus zeker volop gebruik van! Het printje wat eruit komt kun je geheel naar eigen wens personaliseren. Denk hierbij aan logo’s, namen, data’s, verschillende kleuren etc. Ook erg leuk, jij als huurder van de photobooth ontvangt alle foto’s ook digitaal!

Je huurt deze photobooth al vanaf €545,- bij een minimale afname van 3 uur. Meer uren en extra opties zijn zeker mogelijk. Vul het contactformulier hieronder in en vraag naar de mogelijkheden.

Alle informatie op een rijtje

Huur is per dagdeel (ochtend/ middag/ avond) meer uren in overleg
Printen tot wel 1400 fotostrips
Professionele spiegelreflexcamera én sterke flitser
Dankzij live view zie je direct hoe je op de foto komt
Twee fotostrips van 5cm x 15cm per fotosessie
Gepersonaliseerde fotostrip
Door het open karakter van de photobooth kun je ook met grote groepen op de foto
De photobooth wordt tijdig geïnstalleerd op locatie én ook weer opgehaald
Nalevering van álle digitale bestanden van het feest/ evenement
Ik ben franchisenemer van Vrolijke Gasten

Check beschikbaarheid

Vul het onderstaande contact formulier vrijblijvend in voor het checken van de beschikbaarheid van de vintage photobooth. Let wel op, de weekenden zijn erg gewild, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

    Wat klanten zeggen

    Reviews

    Scroll to Top