Bruiloft

"Een super dag gehad onder andere door Rianne. Bij onze bruiloft was ze er vanaf het begin tot het eind. Niet alleen is ze een super bruidsfotograaf maar ook zeker iemand die ons goed heeft geholpen door de dag heen. En wat zijn we blij met het resultaat! De foto's zijn precies geworden zoals ik hoopte en het voor me zag. De afhandeling ging ook heel fijn. Binnen een paar weken kreeg ik netjes alle foto's.


Conclusie: voor ons volgende feest heb ik Rianne alvast geboekt!"

- Lotta

Familie

"Wat een fijne ervaring! Er werd goed meegedacht over leuke poses maar wel op een natuurlijke manier. Ondanks dat Ezio zijn dag niet helemaal had kreeg Rianne het voor elkaar om hem te laten lachen en hem op de foto te krijgen zoals hij normaal gesproken is.

De shoot voelde heel relaxed en comfortabel terwijl ik me normaal gesproken best wel gespannen voel wanneer er foto's genomen worden. Enorm blij met het resultaat!"

    - Susan

Newbornshoot

"We zijn heel blij met het resultaat! De foto's zijn sfeervol, warm en geven mooie details weer. Ik vond het erg fijn dat Rianne de tijd voor ons nam! Ze heeft haar eigen ideeën en tips, maar heeft ook geluisterd naar wat ik graag wilde.

Ook is ze supergoed met kinderen waardoor er lachende gezichten op de foto's staan."

-Larissa

Portret

"Supergoede fotograaf. Heel enthousiast en weet het maximale uit de foto's te halen. Rianne weet precies wat ze doet.

De foto's zijn prachtig, een mooie blijvende herinnering aan een hele leuke shoot!"

- Stefan

Loveshoot

"De communicatie was erg fijn, Rianne reageerde snel en vriendelijk. Tijdens de fotoshoot gaf ze ook erg goede tips en stelde ze ons op ons gemak. Hele aardige vrouw!

We zijn heel blij met de resultaten, erg mooie foto's! Super bedankt!"

- Amber