Newbornshoot

Jullie trots is geboren, zo klein, zo fragile. Er zo lang naar uitgekeken. De eerste blik, de eerste lach, zo bijzonder! Voor je het weet kunnen ze lopen en praten, voor je het weet zijn ze groot. Hoe mooi is het om je kleine wonder op de foto te hebben, om dit te koesteren. Met een newbornshoot kun je altijd nog even terug kijken naar de tijd dat ze nog zo klein waren. Een mooi moment om nooit te vergeten!

Ben je nieuwsgierig naar mijn newbornshoot werk? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

Daarom een newborn fotoshoot!

De eerste momenten vastleggen van jou en je pasgeborene. Vanaf de geboorte tot aan ongeveer 12 weken kan je een newbornshoot inplannen. Je baby is op dit moment nog zo klein, dat de foto's op zijn puurst zijn. Vaak zijn de ogen nog gesloten en kruipt je kindje heerlijk tegen je aan. Ook de kleine handjes en voetjes zijn goed in detail te fotograferen. Deze kleine en mooie momenten worden met een newbornshoot vastgelegd, een dierbare herinnering voor later!

Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, ik kom namelijk bij deze shoot naar jullie toe. Jullie zitten dus warm en veilig in jullie eigen omgeving. Je voelt je thuis toch het meest op je gemakt.

Vóór de shoot is het verstandig de baby te wassen en te voeden. Ook is het belangrijk de kamer waarin de newbornshoot plaats vindt, op een lekkere temperatuur voor de baby te zetten. Dit omdat ze kwa kleding vaak iets minder aan hebben dan normaal gesproken. Wanneer je een kamer uitkiest in je woning adviseer ik de lichtste kamer voor te bereiden, dit omdat natuurlijk licht vanuit de ramen het mooiste op de foto's terug komt. Zorg er ook voor dat in de kamer niet te veel staat zodat de foto's uit elke hoek genomen kan worden.

Plan verder deze dag vrij, en geniet van jullie moment samen!

Wil je meer tips en infotmatie ontvangen? Neem dan gerust contact met me op!

"Ik vond het erg fijn dat Rianne de tijd voor ons nam!"

We zijn heel blij met het resultaat! De foto's zijn sfeervol, warm en geven mooie details weer. Ik vond het erg fijn dat Rianne de tijd voor ons nam!
Ze heeft haar eigen ideeën en tips, maar heeft ook geluisterd naar wat ik graag wilde. Ook is ze supergoed met kinderen waardoor er lachende gezichten op de foto's staan.
-Larissa