INFORMATIE​

BRUILOFT

WEDDING

Bruiloft​

Bruidsfotografie

Liefde is iets bijzonders, iets moois, iets wat zo waardevol is. Wanneer je dit gevonden hebt, is het prachtig om dit voor altijd vast te leggen. Op jullie trouwdag! Op deze intieme en warme dag, vieren jullie dat jullie verbonden zullen zijn. Een groot avontuur dat jullie samen aangaan! Deze dag wil je nooit meer vergeten, dit wordt een hoofdstuk in jullie boek. Geschreven en gemaakt door wie jullie zijn.


De dag zelf: het vliegt werkelijk voorbij! Alle voorbereidingen en aandacht die jullie aan jullie bruiloft hebben gegeven, moeten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie mooie, spontane foto’s krijgen waarmee de hele dag tot in detail is samengevat. Op deze manier kunnen jullie te allen tijde terugkijken op deze prachtige dag en weer even in het moment duiken van één van de mooiste avonturen in jullie leven.


Ben je nieuwsgierig naar mijn werk als bruidsfotograaf? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

De perfecte fotograaf op jullie bruiloft!

Natuurlijk willen jullie de dag dat jullie gaan trouwen zo mooi en compleet mogelijk vastgelegd hebben. Daarbij is het heel belangrijk dat jullie iemand kiezen, die bij jullie past. Zowel qua stijl als qua persoonlijkheid. Iemand die jullie wensen begrijpt en de sfeer die jullie voor ogen hebben als geen ander weet vast te leggen. 


Daarom begin ik onze samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee word ik graag meegenomen in jullie verhaal. En daarnaast bespreken we de details van jullie huwelijksdag. Denk hierbij aan tijdstippen, thema’s, kleuren, de first look, gasten, locatie, noem het maar op. Alles wat jullie vastgelegd willen hebben! 


Natuurlijk is het ook van belang dat de ‘klik’ er tussen ons is. Ik vind het belangrijk dat we een goede match zijn. Daarom zal ik ook wat over mezelf vertellen, hoe ik te werk ga en wat jullie van mij mogen verwachten. Natuurlijk laat ik jullie mijn portfolio zien om een goed beeld te krijgen van jullie voorkeuren.