DIT BEN IK

Aangenaam

HELLO THERE

Over Ri.Ver Fotografie

EIGENAAR RI.VER FOTOGRAFIE

Rianne Verbiesen

Mijn naam is Rianne, geboren en opgegroeid in en rondom Zwolle. Ik heb een grote passie voor fotograferen. Ri.Ver Fotografie is begonnen als hobby en ik heb er sinds 2021 mijn beroep van gemaakt.

Mijn energie haal ik uit de emoties tijdens een fotoshoot en die zichtbaar op foto’s terug te vinden zijn. De trots van een prachtige buik waarin nieuw leven ontstaat, de ontdekkende ogen van een pasgeborene of de liefde die koppels naar elkaar uitstralen. Ik vind het heerlijk om dit vast te mogen leggen. De gelukkige en warme gevoelens die met mij op dat moment gedeelt worden, fantastisch!
Dit zie je ook terug in mijn foto’s. Deze foto’s komen het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld heide- of bosgebieden. Daarnaast zijn ook zandvlaktes mooie locaties. Ik fotografeer graag wanneer de zon net op komt, of bij een romantische zonsondergang. 

Ik zie mezelf als een creatief, zorgzaam en ruimdenkend persoon. Eigenlijk is niks mij te gek en zie ik in veel dingen een uitdaging! Mijn logo en website heb ik bijvoorbeeld zelf gemaakt. 

Ook ben ik sociaal van aard en hou ervan om een praatje te maken met mensen en erachter te komen wat hen beweegt. Over het algemeen zouden mensen mij omschrijven als een rustig persoon. Iemand die het hoofd koel houdt. Handig tijdens stressvolle momenten!

Tijdens mijn shoots zul je merken dat ik humor erg belangrijk vind, ik hou van lachen! Even een gek gezicht of een dansje tussendoor om de sfeer erin te houden. Daarnaast ben ik een echte perfectionist en dat gaan jullie zeker terugzien! Ik lever kwaliteit en ben pas tevreden als jullie dat ook zijn. 

HISTORY

Het Ontstaan Van Ri.Ver Fotografie